În mai multe localităţi din judeţ, apa este improprie consumului

1
171

Locuitorii din Ineu, Gurba, Șicula, Mocrea și Chereluș nu mai pot consuma apă potabilă pentru că nu mai este indicată consumului. Apa nu se va mai putea folosi decât pentru uz menajer.

Compania de Apă Arad a anunțat că, apa distribuită în mai multe localități din județ este improprie consumului.

Primarul orașului Ineu, Călin Abrudan a anunţat că a fost restricționat consumul de apă potabilă de la rețea în localitățile Ineu, Gurba, Șicula, Mocrea și Chereluș.

„Având în vedere controalele și buletinele de analiză efectuate la Uzina de Apă Ineu, apa distribuită populației în localitățile Ineu, Gurba, Șicula, Mocrea și Chereluș este neconformă la parametrii mangan și fier, fapt pentru care a fost restricționată utulizarea ei pentru consumul uman (băut și mâncare) începând cu data de 18 martie“, se menționează în înștiințarea trimisă Primăriei Ineu.

Reprezentanţii administraţiei locale sunt obligaţi să găsească surse de apă potabilă pe teritoriul administrat şi până la finalizarea acțiunii de identificare, să asigure apă potabilă, fără plată, pentru sugari și copiii de până la trei ani.

Medicii de familie vor fi anunţaţi că apa este improprie consumului.

(P.B)

1 COMENTARIU

  1. Colaborare la domiciliu! Stim ca ati cautat foarte mult timp o oferta cu adevarat serioasa, dar acum este cazul sa va opriti aici si sa incepeti imediat colaborarea cu noi, intr-o activitate part-time la domiciliu, cu castiguri sigure, pe masura implicarii. Va asteptam sa ne cereti mai multe detalii la adresa de email: laura_sandru24@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.