În pachetul de afaceri al Inteco Holding se adună firme profitabile

0
610

de Voicu Sida 

Doar este de știut că Inteco Holding este o societate puternică, „având la bază mai multe activități de afacere“, după cum spunea în urmă cu câteva zile tânărul om de afaceri Ovidiu Palcu, iar când spun tânăr mă refer strict la vârsta domniei sale pentru că în ceea ce privește experiența – are mai multă decât cred unii. Ovidiu Palcu are încă din copilărie o înclinație pentru afaceri.

Dar să revenim la subiectul nostru de azi. În pachetul de afaceri, încă din luna decembrie a anului 2020, a fost înființată o nouă societate ce aparține de grupul Inteco Holding, al cărui administrator este domnul Ovidiu Palcu. Societatea nou înființată poartă denumirea de „Inteco Imobiliare“ și este axată pe vânzări, închirieri de imobiliare și terenuri. Numai în prima lună de la înființare, această societate a ajuns la un portofoliu vast, de peste 75 de proprietăți. Societatea este coordonată de agentul specialist pentru imobiliare Andreea Petcu.

Iată ce ne mai spune omul de afaceri Ovidiu Palcu: „Noi ne axăm pe susținerea omului în vederea obținerii rezultatului și fără a aplica comisioane nejustificate ca în alte părți, bazându-ne pe încredere. De aceea ne puteți contacta la numărul de telefon: 0733.141.463 sau la adresa de gmail: imobiliare@intecoholding.ro.

Voicu Sida 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.