În perioada căutărilor: Păulișana Păuliș – Glogovăț 2-1

0
300

Două dintre formațiile fără mari pretenții în ediția viitoare a Ligii a IV-a și-au dat întâlnire pentru un amical în Podgorie. Păulișul lui Mițiți a fost echipa mai omogenă și responsabilă și s-a impus cu 2-1, prin reușitele semnate Geanîm și Gugeanu, respectiv Andrei Gornic.
Au fost câteva noutăți în ambele tabere, cele mai importante fiind cele ale portarului Dulhaz și Geanîm (revenire), respectiv Goldiș și Andrei Gornic la „Vladi”. „Încheiem ce-a dea doua săptămână de pregătire, condiții în care mă interesa mai mult implicarea și disponibilitatea de efort a băieților. Au făcut un meci foarte bun din acest punct de vedere, sunt foarte mulțumit. Mai avem timp să muncim și la relațiile de joc, poate într-o formulă și mai completă și aici mă refer la încă două-trei achiziții, deși și golurile de azi (n.a. sâmbătă) au venit în urma unor faze frumos lucrate”, a menționat Dănuț Mițiți, care nu a contat pe C. Gâlcă și Ștefan, ambii reținuți de probleme personale.
Dincolo, antrenorul lui Glogovăț a avut și o temă pentru acest amical. „Am folosit câţiva fotbaliști pe alte posturi decât evoluează de obicei. Vreau să văd exact cum se descurcă, pentru a încerca să limităm pe cât putem numărul achzițiilor. Mergem pe continuitate, știm încă de pe acum că nu putem aduce mulți jucători, ne vom descurca cum putem mai bine și în noul sezon”, a punctat Cristian Man.
Formații: Păuliș: Dulhaz – Gherghel, Suciu, Mariș, Ambruș – Gugeanu, Savu, Marc, Bruț – Geanâm, Stoian. Au mai jucat: Deffert – Belei, Morar, Vesa.
Glogovăț: Iacob – Bobeiciuc, Stavila, Ruja, Avram  – Goldiș, Cornea, Ardelean, Zsigmond – Negrea, Gornic. Au mai jucat: P. Vîrtaci – Gherman, Doboș.
(C.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.