Cu prilejul zilei de 1 martie, elevii clasei a V-a B, de la Liceul „Sever Bocu” Lipova, au hotărât să marcheze începutul primăverii într-o manieră inedită: au confecționat mărțișoare din lut, le-au pictat, au confecționat felicitări și, pentru ca bucuria să fie mai mare, au pregătit fiecărei  profesoare câte o diplomă în semn de recunoștință pentru dedicarea și efortul depus.

Mesajul scris pe  felicitarea creată de copii este de asemenea unul deosebit. În cadrul orei de limba și literatura română, câțiva elevi talentați, au compus o scurtă poezie prin care au transmis cele mai sincere și călduroase urări.

 „Cu prilejul acestei sărbători, elevii clasei a V-a B, au desfășurat o activitate creativă. Scopul acesteia a fost de a stimula creativitatea elevilor. Activitatea a început prin crearea unor modele de mărțișoare din pastă modelatoare, apoi, le-au pictat și au adăugat șnurul mărțișorului”, ne spune prof. Daiana Șimăndan.

,,Tot efortul pe care elevii l-au depus, a fost răsplătit prin acordarea unor diplome de participare la această activitate extracurriculară.

Pentru o clipă, ziua de 1 martie, a devenit una magică, datorită lor, celor mai minunați elevi”, ne transmite prof. Diana Ostaș, de la Liceul Sever Bocu.

Elevii au fost sprijiniți în acest demers de profesoarele Diana Ostaș și Daiana Șimăndan.

Recomandările redacției