rusuEliminarea din Cupa României a agitat apele la Pâncota, iar consecințele n-au întârziat, patru jucători fiind puși pe liber la o zi după joc. Cu încrederea diminuată, alb-negrii din Podgorie și-au pus destule probleme în potențialul lor, însă ultimul amical, cu timișenii de la Giarmata, le-a mai reparat moralul.
A fost 4-2, cu Burian (22, 35), Bulzan (54) și Mihai (57) autori ai golurilor arădene, cele ale vizitatorilor venind în ultimele secvențe.
Dan Cuedan, antrenorul Șoimilor, a acceptat să disece ultimele evenimente din interiorul formației sale, care a arătat așa: Pașcalău (80 Ni-chici) – Vițu, Lung (46 Lengyel), Rusu, Iovan – Bulzan (70 Gavriș), Marinescu (65 Nistor), Dubeștean, Nădăban (80 Mitu) – Burian (85 Morar), Mihai (60 Bulza).
„Mulțumitor au jucat acum jucătorii din formula de start, nu și ceilalți. Venim după o perioadă grea, după o înfrângere amară în Cupa României, care a provocat niște discuții între conducători, altele cu jucătorii, se pare că au înțeles mare parte dintre ei ceea ce au de făcut. Avem un lot redus, dar îmi recunosc greșeala, împreună cu domnul Piroș, am grăbit niște transferuri din cauza Cupei. Am pierdut mulți jucători, Pavel, Huțanu, Suciu sau Filaret, iar pe Lengyel nu contăm primele etape. E o luptă, când formezi o echipă nouă te lupți cu toată lumea, agenți, propriii tăi conducători, care  n-au încredere în jucători noi, dintre care unii au nevoie de acomodoare”, a remarcat „Cue”.
Se conturează primul unsprezece
Pâncota nu mai are o serie din titularii campionatului trecut – Alin Pavel, Huțanu, Românu, Filaret, Copil – dar şi pe Rus, Uibariu, Leucuţa, Bodea ori Uibariu. Cu toată supărarea produsă de eliminarea din Cupă şi de parcursul din unele amicale, Cuedan spune că echipa de bază e creionată, însă atrage atenția că banca mai are nevoie de completări.
„Îmi conturez un prim-unsprezece în cap, dar pentru campionatul care urmează mai avem nevoie de jucători. Încep să-și regăsească jucătorii posturile, mai e nevoie de omogenizare. Sunt mulțumit de Rusu, Dubeștean, Pașcalău, Nădăban, Răzvan Iovan (n.r. ex Poli), care aparține de domnul Marian Iancu, doresc să-i facem transferul. Tinerii Bulza, Gavriș și Bulza arată caracter. În rest, îl aștept pe domnul Piroș și conducerea orașului, avem nevoie de bancă”, a punctat antrenorul.

Recomandările redacției