În satul Bodești, o recentă investiție a creat șase noi locuri de muncă

0
496

pizzerie 0185 pizzerie 0188 pizzerie 0191Chiar dacă nu e de mare anvergură, o nouă investiție vine să completeze lista de noi locuri de muncă în zonă. Este vorba de deschiderea unei unități cu profil alimentar, mai precis deschiderea unei… pizzerii.
Astfel, recent a fost tăiată panglica inaugurală a acestei pizzerii amplasată la Șortoc, în vecinătatea Fântânii lui Andraș, în satul Bodești – comuna Hălmagiu, această zonă fiind străbătută de drumul european E76.
La deschiderea unității a participat și primarul comunei Hălmagiu, Adrian Țoca – invitat să taie panglica inaugurală, la invitația patronului Acel Murat, fiind prezenți, de asemenea, și un număr de peste 60 de persoane.
Imediat după inaugurare, patronul Acel Murat, cunoscut în zonă drept „Neamțu“ ne-a relatat cum a ajuns el să investească în zonă.
„Am constatat că de la Ștei și până la… Brad nu mai există o astfel de unitate – doar restaurante și birturi și        m-am gândit că va merge. Vreau să vă spun că voi servi și alte mâncări, mâncări tradiționale specifice zonei. Acum pot servi și băuturi calde: ceai, cafea dar și vin și țuică, dar și altfel de băuturi precum sucurile. Am hotărât ca toți conducătorii auto de mașini de tonaj mare aflat în trecere vor primi o cafea gratuit.
Pentru început am pornit cu șase persoane angajate,  adică am înființat șase noi locuri de muncă. Un lucru important este acela că eu am lucrat  peste 20 de ani în domeniul preparării mâncării, deci pentru clineții străini voi prepara eu mâncarea. Apoi, operațiile de preparare a mâncării se fac la vedere, sub privirile clienților“ a precizat patronul noii pizzerii.
Ca să ne dăm seama de impactul asupra clienților, am solicitat părerea unui consumator care tocmai finaliza de consumat o pizza. Astfel, Florin Cristea din Brusturi ne-a spus fără reținere: „am venit pentru prima dată aici și mă bucur să constat că pizza de aici este foarte bună – făcută se pare după o rețetă italienească iar atmosfera și localul sunt deosebite și e îmbucurător aspectul că vom găsi aici și alte preparate, chiar și din zona noastră. Îi urez succes domnului Murat în afacerea începută pentru că se vede că s-a străduit mult. Ca să nu mai vorbim că sunt și șase nopi locuri de muncă aici“ ne-a spus interlocutorul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.