Oaspeții au început mai bine meciul și în minutul 4 vor avea o primă ocazie când Ondan dintr-o poziție bună, la marginea careului, trage slab și Iacob reține.

Replica UTA-ei vine în minutul 14 și se vede și pe tabelă. Danbugic îl servește ideal cu călcâiul pe Roger, acesta pătrunde în careu și lobează mingea peste portarul Craiovei.

Peste doar un minut Roger scapă singur cu Mogoșanu dar portarul oaspeților ajunge primul la minge. UTA continuă dominarea și în minutul 31, Vorobjovas așază o minge pentru Dangubic la marginea careului mic dar croatul încearcă o preluare în locul unui șut și este blocat. Peste două minute, Roger face o cursă de 40 de metri pe stânga dar centrarea pentru Dangubic este puțin prea în față.

Oaspeții încearcă să pună presiune pe careul UTA-ei și, chiar dacă ajung de câteva ori periculos în careu, nu reușesc să finalizeze și repriza se încheie cu 1-0 în favoarea UTA-ei.

Repriza secundă începe tot cu UTA în atac și în minutul 56 Miculescu nu reușește să introducă mingea în poartă din mijlocul careului de 6 metri. Peste 3 minute Ubbink îl lansează pe Roger, acesta driblează portarul dar nu mai ajunge mingea înainte ca aceasta să iasă din teren.

În minutul 62 Craiova rămâne în 10 oameni. Albu cade în careu, vede al doilea galben, pentru simulare și este eliminat.

UTA controlează clar jocul dar ocaziile mari întârzie să apară până spre finalul meciului. În minutul 82 Roger îl driblează din nou pe Mogoșanu dar centrarea sa în fața porții este respinsă în corner. În minutele de prelungire Antal rămâne singur cu Mogoșanu dar acesta respinge în corner. Benga poate marca și el dar împinge mingea pe lângă poartă din 6 metri. Ubbink execută peste poartă o lovitură liberă de la 16 metri, acordată în ultimul minut și meciul se încheie cu victoria la limită a Bătrânei Doamne.

UTA: Iacob – Vukcevic, Benga, Medimorec, Shlyakov (66. Baravykas) – Vorobjovas, Ubbink – Hora (76. Passaglia), Miculescu (90+1 Mercioiu), Roger – Dangubic (90+1 Antal)

Rezerve: Balauru – Erico, Dima, Isac, Bustea

Antrenor: Laszlo Balint

U. Craiova 1948: Mogoșanu – Negru, Kovacic, Huyghebaert, Bușu – Baeten (77. Raicea), Asamoah (90. Blidar), Albu, Van Durmen (46. Sidibe) – Ondan – Bălan (71. Marquet)

Rezerve: Popa – Paramatti, Gajic, Achim, Pop

Antrenor: Flavius Stoican

Au marcat: Negru (autogol – 14)

Cartonașe galbene Shlyakov, Miculescu /  Baeten, Albu (2), Huyghebaert, Negru

Cartonașe roșii: Albu

Arbitri: Cătălin Popa – Bogdan Gheorghe, Mihai Marica – Florin Andrei

Observatori: Laszlo Sajtos, Romulus Gabor

Recomandările redacției