SAMSUNGClaudiu Şatran şi soţia sa Carmen, şi-au petrecut, ieri după-amiază, prima vizită intimă din acest an. Aceştia au avut ocazia să petreacă singuri doar două ore, pentru că doar atât le-a fost permis. Puţin după ora 16, Claudiu a părăsit Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad, fericit că a avut ocazia să strângă în braţe femeia iubită dar necăjit că nu îi poate oferi atât de multe lucruri pe cât şi-ar dori.
După ce a fost eliberat în cursul anului trecut şi s-a întors la Pecica, Claudiu a încercat să îşi refacă viaţa. Şi-a căutat un loc de muncă săptămâni la rând, iar atunci când a crezut că soarta a început să îi suradă a avut din nou parte de ghinion. S-a angajat pe şantierul Autostrăzii Nădlac-Arad, pe tronsonul Romstrade iar cum acolo au fost probleme iar contractul a fost re­ziliat, a rămas din nou fără serviciu. A muncit cinci luni de zile dar nu a primit banii nici pe două luni de muncă. Tot ce îşi doreşte acum este să îşi poată ajuta soţia iar din această cauză s-a oferit să caute cumpărători pentru cele patru goblenuri pe care Carmen le-a cusut în penitenciar.
„Carmen este închisă în regim de maximă siguranţă iar din acest motiv nu are voie să lucreze. Vă daţi seama, pentru ea timpul trece foarte greu şi trebuie să şi-l ocupe şi ea cumva. Coase goblenuri, două mi-a dat mie deja, mai sunt altele două dar nu ştiu de ce nu a mai avut voie să mi le dea, probabil trebuie să facă o cerere. Voi încerca să i le vând, să îi dau ei banii, să se întreţină. Mai are şi ea nevoie de multe obiecte personale. Le poate lua de la magazinul din penitenciar dar are nevoie de bani. Eu acum nu am serviciu şi e mai greu să o ajut”, a povestit Claudiu Şatran.
Zvonurile răutăcioase care au mai apărut prin ziare au fost un alt subiect de conversaţie, în timpul întâlnirii dintre cei doi. „S-a spus că eu mă distrez prin cluburi. Am ieşit în oraş doar în seara de Revelion şi la ziua unui amic. Am acelaşi grup de prieteni, asta se poate vedea şi în fotografii. I-am explicat lui Carmen aceste lucruri iar ea a înţeles”, a mai precizat Claudiu Şatran.
Carmen şi Claudiu vor mai avea ocazia să se întâlnească din nou între patru ochi, abia peste mai bine de o lună.

  • kiki spune:

    E bine ca face si ea ceva.nu merita 20 de ani sa stea dupa gratii pt. spurcaciunea aia de tigan borat.justitie de kkt din romania!!!!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției