amenziAproximativ 300 de poliţişti au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la mai multe acţiuni rutiere, organizate în municipiu şi pe raza judeţului Arad.
În acest sens, poliţiştii rutieri au desfăşurat acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, precum şi depistarea, identificarea  şi tragerea la răspundere a celor care încalcă legea sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Ca urmare a acestor activităţi, în aceste zile, în judeţul Arad nu s-au înregistrat evenimente rutiere cu urmări grave.
„În cadrul acestor acţiuni au fost verificate în trafic, sute de autovehicule şi au fost aplicate 550 de sancţiuni contravenţionale, în va­loare totală de 124.700 de lei”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce. Dintre acestea, 230 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 95 pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru neacordare de prioritate. De asemenea, au fost reţinute 25 permise de conducere şi şase certificate de înmatriculare.
(C.G.)

Recomandările redacției