În urma tragediei de la Arad, toate societățile din țară care comercializează explozibili vor fi verificate

0
346

Pornind de la tragedia de la Arad, toate societățile din țară care comercializează explozibili vor fi verificate, a anunțat, miercuri, ministrul de Interne, Lucian Bode, potrivit b1tv.ro.

„Aşa cum, de exemplu, la Oneşti, am verificat peste 500.000 de petiţii în 24 de luni, tot ce înseamnă plângeri care nu aveau caracter penal, dar aveau anumite elemente de ameninţare; la fel am făcut şi aici: am dispus verificarea tuturor societăţilor care comercializează produse de acest gen  la nivel naţional şi, cu siguranţă, de aici ne va rezulta şi o imagine a ceea ce înseamnă această piaţă în România”, a declarat Bode, în sediul MAI.

„Noi, Ministerul Afacerilor Interne, suntem implicaţi pentru a sprijini această anchetă cu structuri de la toate direcţiile, astfel încât, în cel mai scurt timp, autorul, autorii să fie traşi la răspundere”, a menţionat Lucian Bode.

Reamintim că PICCJ – Secţia de urmărire penală şi criminalistică a preluat ancheta în cazul de la Arad soldat cu moartea omului de afaceri local Ioan Crişan, după ce maşina pe care acesta o conducea a explodat în parcarea unui magazin.

Marţi după-amiază, au avut loc percheziții de amploare la locuințele și firmele omului de afaceri Ioan Crișan, asasinat la Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.