În viitorul apropiat, arădenii vor putea face nuntă doar cu test Covid valabil

0
484

Până la deschiderea sezonului de nunți a mai rămas o lună. Muți arădeni și-au programat deja  evenimentul mult dorit, dar se întreabă când și cum îl vor putea organiza, deoarece suntem încă în scenariul roșu și cu un număr în creștere de cazuri pozitive Covid. Atât mirii cât și organizatorii de evenimente vor să știe ce au de făcut. Se conturează varianta participării la nuntă în baza unui test Covid, a vaccinului sau a dovezii că invitatul a trecut prin boală.

Recent, organizatorii de evenimente au venit cu scenarii, astfel încât petrecerile private să se desfășoare în funcție de rata de incidență, potrivit tvr.ro. Unii organizatori de nunți au anunțat  că sunt dispuși să suporte costurile testării invitaților, alții doar o cotă parte.

Incidența ar urma să dicteze și așezarea la mese, propun cei din domeniu. Acolo unde aceasta este între 1,5 și 3, în spațiile închise, invitații să stea câte 8 la masă, în loc de 12. Tot în acest acest caz, pe ringul de dans numărul de persoane ar urma să fie limitat, conform sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.