În zece și cu penalty ratat la Elite: Pandurii Târgu Jiu – UTA 2-0

0
252

Chiar dacă obținuse calificarea matematică în semifinalele campionatului național Elite, acolo unde o vor întâlni pe Dinamo tur-retur, UTA Under 19 dorea să facă o figură frumoasă și la Târgu Cărbunești, acolo unde a jucat penultimul meci al sezonului regulat.
Chiar dacă au rămas în zece oameni, după două „galbene” încasate de Revesz în primele 20 de minute, arădenii au avut meciul în mâna. În partea a doua, când scorul era încă „alb”, Țurcanu a ratat un penalty, iar Mandache două ocazii de singur cu portarul. Primul gol al oltenilor a venit în minutul 81, dintr-un penalty destul de ușor acordat de arbitru, iar până la final a căzut și reușita ce a stabilit rezultatul final: 2-0.
„Chiar nu am înțeles de unde au apărut aceste ambiții nemăsurate ale celor de la Pandurii de a ne bate prin orice metode. Au jucat destul de dur, au beneficiat și de un arbitraj impecabil, cu ghilimelele de rigoare, dar, chiar și așa, dacă marcam noi primii nu am fi pierdut niciodată acest meci. Gândurile noastre oricum se îndreaptă mai mult spre dubla cu Dinamo, spe-răm să fim feriți de probleme și să avem tot lotul la dispoziție”, ne-a declarat Adi Ungur, antrenor al tinerilor de la UTA, alături de Dan Oprescu, Cristi Păcurar și Vasile Sin. Mureșan – Iova, Rogojan, Savin, Revesz – A. Bordri (65 Laza), Brănișteanu – Mager, Vasile (55 Țurcanu), Lezeu (25 Curta) – Mandache (80 Marica) a fost echipa aliniată de „roș-albi” în Oltenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.