În zona Boul Roșu arădenii se feresc de ploaia de țigle

0
355

O plimbare pe străzile din orașul nostru poate fi ori un motiv de relaxare, ori o cursă cu obstacole. Partea interesantă este că de cele mai multe ori nu ai parte de prea multă relaxare, chiar din contră, sari peste gropi, peste canale, ocolești diferite indicatoare și semne sau chiar te fereștie de obiectele care vor să îți cadă în cap.

Plecăm de la tencuială, mergem la ornamente care se mai țin foarte puțin prinse de pereți și ajungem la însuși acoperișul. De această dată, mergând în Boul Roșu nu avem parte de oameni „zombie“ cum ne-am obișnuit, avem parte de țigle care alunecă ușor spre marginea acoperișului.

Deocamdată ele rămân acolo, nu s-a semnalat nimeni cum că ar fi avut parte de vreo bucată direct în cap, dar probabil urmează. Iarna se apropie, totul începe să înghețe și numai bine așa vor aluneca și mai ușor și cu mai multă viteză. Desigur, din informațiile pe care le avem în acest moment, de această dată nu este vorba despre conducerea orașului care nu se ocupă pentru că acoperișul problematic este al unei locuințe private.

Cu toate acestea, fie că aparține sau nu primăriei, cineva este vinovat și nu se semnalează deloc. În cazul în care există un proprietar, o persoană fizică ce nu se ocupă de problemă, aceasta devine una și mai mare. De obicei, fiecare arădean are pretenția de la cei care se ocupă de conducerea orașului să pună totul la punct, să nu se trezească în timp ce merg pe stradă cu tot felul de bucăți de tencuială în cap. Ei bine, odată ce se vine cu o astfel de pretenție ce este de fapt absolut normală, nu o exagerare, mai ales într-un oraș precum Aradul, corect ar fi ca fiecare cetățean să se asigure că starea locuinței în care stă nu este una ce ar putea provoca o nenorocire.

Din păcate, cu toate că sunt foarte multe lipsuri în orașul Arad din vina celor ce s-au aflat la conducerea orașului până acum, se pare că nu toate au un singur vinovat și că, oricât am vrea uneori să dăm vina pe altcineva, nu mereu putem pentru că noi înșine suntem vinovații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.