Înaltpreasfințitul Timotei, prezent la Biserica din Seliște

0
726

Înaltpreasfințitul Timotei Seviciu, Arhiepiscop al Aradului, a participat duminică la slujba și la sfințirea unor lucrări care s-au executat la Biserica Ortodoxă din satul Seliște.

Primirea Preafințitului a fost făcută de un sobor de preoți împreună cu preotul paroh Ioan Morar și credincioșii acestei parohii, ca mai apoi să urmeze să fie oficiată slujba de către Preasfințit și soborul de preoți.

După finalizarea slujbei, preotul paroh și-a prezentat lucrările efectuate la biserică, dar a ținut să precizeze că pentru dumnealui este o mare bucurie duhovnicească prezența Preasfințitului care binecuvântează lucrările efectuate la biserică.

Biserica a beneficiat de reparații exterioare, schimbarea acoperișului în totalitate, schimbarea tăblii de pe turlă, refacerea gardului bisericii și schimbări la partea exterioară a casei parohiale. Să știți că nu am fost ajutați de nimeni, ajutor venind doar din partea credincioșilor din parohie, unii de la Tăgădau care este satul meu natal și alții din Beliu, sat din care provine soția mea, în rest, nimeni nu ne-a ajutat”.

Preasfințitul l-a felicitat pe părintele Morar pentru activitatea și eforturile depuse.

Voicu Sida

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.