Inaugurarea firmelor de exercițiu la Liceul „Sever Bocu” Lipova

0
204

inaug SeverBocu 2 inaug SeverBocu 1La Liceul „Sever Bocu” Lipova, a avut loc în data de 12.12.2013, inaugurarea firmelor de exerciţiu SELECTRO MOBI, firmă coordonată de prof. Rancu Emanuela şi firma COSMOVEST, coordonată de prof. Berzovan Corina. Firmele SELECTRO MOBI şi COSMOVEST au pregătit fiecare în parte câte un stand unde şi-au etalat produsele pe care le comercializează. Firma SELECTRO MOBI şi-a etalat produsele electrice şi electrocasnice, în timp ce firma COSMOVEST şi-a prezentat produsele cosmetice şi de parfumerie. La eveniment au luat parte diverşi invitaţi, printre care oficialităţile oraşului Lipova şi Inspectoratul Judeţean Arad, dar şi elevii din alte şcoli apropiate de oraşul Lipova.
Elevii au muncit foarte multe ore pentru ca rezultatele inaugurării să fie perfecte. Au realizat un stand în care şi-au etalat produsele şi au creat chiar şi o mascotă care să îi reprezinte pe ei, dar mai ales să reprezinte imaginea firmei lor, într-un mod cât mai original.
De asemenea, fiecare dintre reprezentanţi a pregătit câte un catalog al firmei, au făcut cărţi de vizită şi pliante, care au fost împărţite celor prezenţi, iar pentru ca inaugurarea să fie completă şi cât mai complexă, au fost pregătite prezentări din partea ambelor tabere, prin care au fost evidenţiate calităţile fiecărui reprezentant, dar mai ales a fost dovedită multă voinţa, bucuria de a munci în echipă pentru un scop comun şi bineînţeles foarte multă creativitate. Nu în ultimul rând, pentru ca imaginea firmelor să fie una la cele mai înalte standarde, elevii fiecărei firme, au avut echipamente corespunzătoare, purtând şi tricouri personalizate cu logo-ul firmei lor.
Acest exerciţiu a fost unul foarte important pentru fiecare elev participant, ei asumându-şi la modul cel mai serios fiecare acţiune întreprinsă, rezultatul inaugurării celor două firme, fiind unul foarte frumos şi apreciat de toţi profesorii prezenţo, precum şi de ceilalţi invitaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.