Încă cinci arădeni vindecați și externați, numărătoarea a ajuns la 358

0
630

În cursul zilei de ieri ne-a fost comunicat faptul că numărul pacienților vindecați a crescut din nou: „Numărul pacienților vindecați de covid-19 și externați de pe secțiile Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, a ajuns astăzi la 353. Pacienții au fost externați după ce testele II și III, efectuate la interval de 24 de ore, au ieșit negative”, transmitea Purtătorul de Cuvânt al spitalului, Simina Roz.
După doar 24 de ore, vestea bună s-a transformat în una și mai bună după ce mai mulți pacienți au fost externați în cursul zilei de azi. Este vorba despre cinci persoane care au reușit să scape de virus și să plece din spital, vindecați: „Cinci pacienți confirmați cu coronavirus au fost declarați vindecați și externați astăzi, după ce testele II și III, efectuate la interval de 24 de ore au ieșit negative! Numărul total al pacienților, vindecați și externați de pe secțiile COVID-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a ajuns la 358”.
Cu pași repezi ne apropiem de pragul de 400 de pacienți externați din spitalele arădene și care acum se simt mult mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.