Încă cinci tineri afgani au încercat să treacă frontiera spre Ungaria

0
156

Cinci tineri din Afganistan, ascunşi într-un automarfar încărcat cu accesorii pentru autovehicule, au fost depistaţi de către poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II când încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

În data de 16.03.2021, în jurul orei 13.30, la PTF Nădlac II, s-a prezentat, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean bulgar, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în Bulgaria. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, accesorii pentru autovehicule pe ruta  Bulgaria – Germania.

În urma controlului, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, cinci cetăţeni străini. Polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 15 și 27 de ani, solicitanți de azil în România.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii activității infracționale, u.rmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.