Încă două săptămâni de vacanță pentru Șofronea. „Încercăm să ne menținem în fotbalul județean”

0
119

balajTabăra lui Roland Balaj a stabilit să înceapă campania pentru sezonul viitor pe 15 iulie, zi în care Aqua Vest are programat un amical cu Progresul Pecica. Lista partenerilor de meciuri estivale mai cuprinde, până acum, Unirea Sântana și Victoria Zăbrani.
Antrenorul Flavius Moisă nu va mai conduce gruparea din Șofronea campionatul viitor, el fiind cooptat la juniorii Gloriei Arad. „Sper să găsim un antrenor”, a punctat Roli Balaj.
La nivel de lot, n-au apărut modificări, „nu s-a pronunțat nimeni că vrea să plece și nici la veniri nu avem deocamdată nimic. Încercăm să racolăm tineret, dar nu prea avem de unde, au dispărut centrele de copii și juniori. Ne interesează un atacant și un fundaș. Stăm la același nivel, același ritm, încercăm să promovăm tineretul, să consolidăm echipa de juniori cu cît mai mulți localnici”, a dezvăluit Balaj.
Cerere pentru Liga a V-a?!
Dacă anii trecuți Aqua Vest obișnuia să meargă în cantonament la Geoagiu Băi, s-a renunțat la idee. Roli Balaj explică franc: „Am renunțat la el, din moment ce interesul pentru sport, în general, e tot mai scăzut. Am intrat și noi în val, te obligă alte lucruri din viața de zi cu zi. Încercăm să ne menținem în fotbalul județean, cu bune și cu rele, cu echipe excluse și reprimite, nu se știe care va fi soarta lor. Nu vreau să fac decla­rații mari, dar în ideea în care unele au fost și dacă se mai gândesc altele două să nu se înscrie, vom face cerere să jucăm în Onoare! O ligă a patra cu 10-12 echipe nu ne-ar interesa. Nu ne-a produs nicio satisfacție că n-am jucat ultima etapă la Tauț, mai bine mergeam și pierdeam, dar măcar jucam. Ca și puterea exemplului, excluderea a fost măsura potrivită, dar nu știu dacă și-a atins scopul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.