Încă o victimă la malul mării, bilanțul ajungând la 24 de decese

0
630

O fetiţă în vârstă de 12 ani salvată din apa mării şi readusă la viaţă pe mal a murit la Spitalul Judeţean din Constanţa. Numărul celor care au murit sezonul acesta în valurile mării a ajuns la 24.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa, fetiţa a ajuns în stare foarte gravă la unitatea sanitară, fiind în comă, şi, în ciuda eforturilor medicilor, a murit. Ea s-a înecat vineri seară, pe plaja 3 Papuci din municipiul Constanţa, fiind găsită în apă, inconştientă, de un bărbat care a scos-o la mal, conform Mediafax.

Salvamarii şi apoi echipajul de pe o ambulanţă SMURD sosită imediat la faţa locului au făcut zeci de minute manevrele de resuscitare, reuşind să o readucă la viaţă, copila fiind apoi transportată la Spitalul Judeţean din Constanţa. Fetiţa de 12 ani era orfană de mamă şi se afla în grija bunicilor, tatăl fiind plecat la muncă în străinătate. Familia este din comuna constănţeană Istria, iar copila venise la plajă cu o cunoştinţă. Cazul este cercetat şi de către reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, pentru a se stabili împrejurările care au dus la decesul fetiţei.

În acest sezon estival 24 de persoane, între care şase copii, au murit după ce au intat să se scalde în mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.