După ce au străbătut peste 1.600 de kilometri până la Trutnov şi înapoi Univ Goldiş ICIM Arad a avut de înfruntat un adversar pe­riculos în campionatul intern. Numai că fetele lui Jose Araujo au pus la respect Clujul încă din prima repriză când şi-au asigurat un avantaj de 24 de puncte. A urmat un sfert 3 în care studentele de pe Someş au mai îndulcit tabela, însă până la final arădencele, fără Hadzovic accidentată, au plusat, şi cu un joc peste aşteptări după deplasarea din Cehia, s-au impus meritat. Într-o zi în care Reid a fost omul decisiv, cu un double-double decisiv.
În altă ordine de idei, echipa arădeană are o lună decembrie dură, cu 9 meciuri. Mai întâi, azi (ora 18,30), înfruntă, acasă în Cupa României pe Braşov. Urmează, pe 6 decembrie, revanşa cu Trutnov. Apoi, la Viena, pe 10 şi 11 decembrie. pe 13 decembrie trupa lui Jose Araujo joacă la Samorin, iar pe 16 şi 17 decembrie, acasă cu Ostrava respectiv Galaţi. Până la finalul anului Aradului mai are jocuri cu Timişoara şi Sf. Gheorghe.
Formații și marcatoare:
Arad: Reid 24 (17 recuperări), Laza 9 (1×3), Karakasevic 8, Dyer 8, Stoenescu 8, McCarthy 7, Gill 3. Au mai jucat: Nagy, Mercea
Cluj: Wilson 16, Young 12, Grimes 10, Clark 5, Ajanovic 4, Cursaru 3. Au mai jucat: Gavrilă, Prlja.

Recomandările redacției