Încă șase persoane vindecate de covid-19, la Arad. În total au fost externați 13 pacienți

0
567

Zilele trecute am primit vești bune de la un spital din Arad. Primii șapte pacienți vindecați după ce aceștia au fost confirmați cu coronavirus. Astăzi, vesta bună de data trecută s-a făcut și mai bună. În momentul de față avem 13 pacienți vindecați de Coronavirus la Arad.


Veștile bune vin de la spitalul COVID-19 din Grădiște. Alți șase pacienți au fost declarați vindecați și externați în cursul zilei de azi.
”La ora actuală avem, la Arad, 13 pacienți vindecați de Coronavirus. Ne bucură aceste rezultate, ne dau speranță și încredere. Iată că, încet, încet veștile bune vin înspre noi și înspre familiile pacienților noștri. Vă mulțumim pentru încredere!”, a precizat doctorul Gheorghe Nini, medic coordonator Secția Boli Infecțioase COVID-19 (spital Grădiște).

Cei șase pacienți au fost testați după cum spun și regulile, de două ori, la interval de 24 de ore, iar rezultatele au venit negative ei bucurându-se de libertate și fiind lăsați să meargă, în sfârșit, la familiile lor.  
„Este o muncă epuizantă, dusă permanent cu profesionalism împotriva unui dușman nevăzut și imprevizibil! Întreg respectul meu se adresează cadrelor medicale din spitale, oameni care ne dau încredere că ziua de mâine va fi mai bună, mai sigură și mai aproape de vindecare, în lupta cu acest virus!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.