Din păcate UTA termină anul în aceeași manieră a ultimelor săptămâni: cu un rezultat negativ într-un meci pe care l-a avut în mână. În fața unei echipe bune, solide, pragmatice, jucătorii lui Laszlo Balint puteau închide meciul în prima repriză dar și-a bătut joc din nou de câteva ocazii uriașe de gol. În plus, în nota deja obișnuită pentru meciurile din deplasare, cea mai importantă decizie de arbitraj a fost una greșită împotriva echipei noastre.

UTA a dominat extrem de clar prima repriză și a deschis scorul la capătul primului sfert de oră după o fază colectivă de mare calitate când Roger l-a angajat pe Miculescu în spatele apărării adverse și acesta a finalizat cu sânge rece pe lângă Popa. UTA putea să aibă 2-0 pe tablelă dar Dangubic rămas singur cu portarul advers cade singur, inexplicabil, irosind o mare șansă de gol. După 30 de minute clar în favoarea UTA-ei, Voluntariul începe și ea să pună presiune și are două șanse bune prin Costin și Briceag. Ocazia mult mai clară o are tot echipa lui Balint dar același Dangubic ratează de două ori în aceeași fază, singur cu portarul. Și ca de obicei în fotbal, ocaziile se răzbună: fază confuză în careul nostru, apărarea noastră nu reușește să degajeze mingea, Tamaș șutează, Iacob respinge în față și Nemec împinge mingea în poartă.

Repriza a doua începe pe contre. Ion Gheorghe scapă singur cu Iacob și trage peste poartă iar la poarta cealaltă Passaglia are o execuție fantastică dar mingea lovește încheietura barelor, revine în teren dar lovitura de cap din plonjon a lui Roger e prea moale pentru a-l surprinde pe Popa. Următoarea fază îl are din nou în prim plan pe Passaglia, care este blocat neregulamentar în careu de Costin dar arbitrul Coza lasă jocul să continue. Din acel moment jocul devine unul de uzură, UTA începe dea semne de oboseală. Mai mult, la o minge aruncată peste toată apărarea noastră, fundașul stânga al Voluntariului, Briceag rămâne liber în poziție de șut și îl învinge pe Iacob cu o execuție plasată. UTA domină haotic finalul de meci dar nu mai reușește să creeze pericol, terminând în genunchi un final de sezon de coșmar.

Voluntari: Popa – Velga, Tamaș, Armaș, Briceag – Meleke (Tavares), Droppa – Costin, Rață (Lopes), Gheorghe – Nemec (Achim)

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Shlyakov – Batha, Passaglia (Isac) – Roger, Ubbink, Miculescu (Mercioiu) – Dangubic (Antal)

Arbitru: Ionuț Coza

Recomandările redacției