Încă un angajat de pe ambulanţă, de data aceasta din Sebiş, a murit de Covid

0
1009

Vasile Groza, ambulanţier la substaţia Sebiş, din cadrul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Arad, a pierdut lupta cu virusul Covid. Bărbatul a încetat din viaţă duminică, 13 decembrie, după trei săptămâni în care starea sa de sănătate a fost grav afectată.

Acesta este cel de-al doilea deces în rândul angajaţilor Serviciului de Ambulanţă Arad, după ce în luna octombrie o asistentă medicală din Ineu a murit din cauza aceluiaşi virus.

„În ultimele două luni ale acestui an, «cu contribuția» acestui inamic invizibil, suntem mai săraci cu doi colegi. Duminică 13.12.2020, colegul nostru, ambulanţier Groza Vasile, în vârstă de 59 ani, de la substaţia Sebiş, a pierdut lupta cu acest Covid 19, după trei săptămâni de suferință.

El, bietul, a luptat până la epuizare, iar noi am sperat până la capăt. Acum suntem devastaţi… 2020 este anul cel mai groaznic pentru noi atât din punct de vedere al suprasolicitării profesionale, cât şi al suprasolicitării emoţionale.

Pe această cale transmitem sincere condoleanţe familiei greu încercate.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!“, ne-a spus Mărioara Raveica Nicoară, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.