Încă un caz de întârziere a trenurilor CFR: călătorii au stat în câmp panicați

0
226


Un tren care mergea de la Galați spre București s-a blocat în câmp pentru mai bine de o oră. Locomotiva s-a defectat în apropierea orașului Buzău. 70 de minute au avut de așteptat călătorii până când a fost înlocuită. CFR Călători promite că va asigura legătura pentru pasagerii care aveau drept destinații finale alte orașe.

Unul dintre călători a declarat că la aproximativ 15 km înainte de a ajunge în Buzău, s-a oprit trenul în mijlocul câmpului, iar pasagerii au fost anunțați că s-a defectat locomotiva și nu se știe cât vor fi nevoiți să aștepte, perioadă în care nimeni nu le-a oferit pasagerilor alte informații.

Oamenii au intrat în criză de timp, dat fiind faptul că aveau legături pentru alte locuri din zone de vest ale țării. Conductorul a spus că s-a defectat locomotiva și că așteaptă altă locomotivă de la Buzău, neputând să estimeze un timp.

Oamenilor li s-a recomandat să nu coboare din tren, dat fiind faptul că locomotiva e stricată, pierde aer și compresorul nu poate să mai susțină închiderea și deschiderea ușilor.

Din păcate, a devenit o normalitate ca trenurile să întârzie.

SURSA: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.