Încă un fost utist ajunge la Rapid

0
323

Rapidul a realizat o nouă achiziție, este vorba despre un fost utist, Romario Moise, ce a jucat în ultimul sezon pentru Astra Giurgiu.

În vârstă de 24 de ani, mijlocașul ploieștean a semnat un contract pe doi ani cu Rapid, urmând a se alătura mâine lotului condus de Mihai Iosif. Astfel, acesta va juca în acest sezon din nou împotriva „Bătrânei Doamne”. Portarul Moldovan, Hlistei sau Albu sunt alţi ex-utişti care vor juca pentru Rapid în Liga 1.

Am avut mai multe oferte, dar Rapidul și echipele de tradiție nu se refuză. S-a creat o mare emulație în jurul Rapidului, ceea ce e normal, pentru că este o echipă atât de iubită, și îmi doresc performanță, ca peste tot. Voi munci mult și voi da totul, iar ca echipă îmi doresc să fim uniți, în spiritul Rapidului. Am jucat o dată contra suporterilor rapidiști, cu UTA, și am fost copleșit de emoție, a fost ceva foarte frumos. Mi-am dorit să revin, de data asta în tricoul Rapidului. Sunt nerăbdător să intru în spiritul Rapidului, am copilărit pe lângă Nico, Săpunaru, Oros… La Astra în vestiar se asculta imnul Rapidului după victorie, astfel am crescut în spiritul Rapidului și abia aștept să îl simt pe pielea mea”, a spus Romario pentru fcrapid.ro.

Născut la Ploiești, Moise a mai jucat în carieră pentru Astra Giurgiu, Petrolul Ploiești și UTA Arad, cu giurgiuvenii fiind campion în 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.