Încă un tir cu țigări de contrabandă, abandonat în centrul Hălmagiului

0
7469
La Mândruloc, cele 600 de baxuri de țigpri erau ascunse printre borcane de sticlă

Un tir ar fi fost descoperit în localitatea Hălmagiu, duminică, abandonat în centrul comunei. Acesta ar fi fost plin cu baxuri de țigări. Așteptăm ca în cursul zilei de luni, IPJ Arad să vină cu informații suplimentare.

Reamintim cititorilor că în luna mai a acestui an , peste 600 de baxuri de țigări de contrabandă au fost confiscate de polițiștii arădeni, pe raza localității Mândruloc (sau Sâmbăteni?) dintr-un camion înmatriculat în județul Gorj. Șoferul reușise să fugă și a fost prins abia după ce presa speculase legătura cu asasinatul omului de afaceri Ioan Crișan. Unele ipoteze porneau de la faptul că IPJ Arad a precizat că autotrenul care transporta țigările ar fi fost mutat în curtea unei sociețăți comerciale.

Reamintim, de asemenea, că omul de afaceri arădean Ioan Crișan a decedat într-o explozie urmată de un incendiu care a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiu.  Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, era patronul firmei pisciole Crimatex, fiind printre puținii deținători ai unei crescătorii de somn african din Europa de Est.

Revenind la ultimele știri, este investigată o grupare mafiotă de contrabandă de țigări, ai cărei presupuși lideri, Cosmin Mladin și Dani Copil, ar fi acum în arest preventiv la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.