icimUniversitatea Goldiş ICIM joacă diseară, ora 19,00, la Sala Polivalentă, ultimul meci din grupa B a Ligii Europei Centrale. „Galben-albastrele” înfruntă ultima clasată, formaţia cehă DSK Praga, iar meciul este doar de palmares, arădencele asigurându-şi încă de etapa trecută calificarea de pe primul loc la turneul final.
Singurul obiectiv rămas este acela de a încheia grupa fără înfrângere. Pentru că probabil titularele vor fi mai mult menajate, se aşteaptă o reacţie şi din partea jucătoarelor folosite mai puţin până acum, trei dintre ele, toate românce, dezamăgind în special în ultimul meci disputat în campionat, cu CSB Alexandria. Revenind la Liga Europei Centrale, să spunem că lucrurile sunt clare în ambele grupe: Kara Trutnov din Cehia şi DSK Miskolc din Ungaria sunt calificate şi se întâlnesc astăzi, în Ungaria, pentru a decide câştigătoarea grupei A.
În grupa B, Univ.Goldiş ICIM are 10 puncte, urmată de Valosun Brno cu opt puncte, Spisska Nova Ves cu şase puncte şi DSK Praga, tot şase puncte. Tot astăzi, Nova Ves primeşte vizita cehoaicelor de la Brno, dar formaţia slovacă nu mai poate ajunge pe locul al doilea chiar dacă învinge. Turneul final al Ligii Europei Centrale este programat la sfârşitul lunii februarie, urmând să aibă loc în Ungaria sau Cehia, cluburile din Brno şi Miskolc depu­nându-şi candidatura pentru organizarea evenimentului.

Recomandările redacției