Incendiu cu o victimă implicată, la Șagu

0
679

Un incendiu care a reușit să lase cel puțin o persoană fără un acoperiș deasupra capului a izbucnit astăzi, la ora 14:20. Totul s-a întâmplat în Șagu, acolo unde pompierii au fost chemați la o locuință unde flăcările ardeau puternic. S-a constatat încă de la început că este vorba despre un incendiu primejdios care urmează să afecteze întreaga gospodărie. 
La fața locului au acționat SVSU Șagu cu o autospecială, 14 voluntari și ISU Arad. Pe lângă ei, au sărit în ajutor și medicii care s-au deplasat la fața locului cu o ambulanță și un echipaj smurd.
Incendiul a fost lichidat cu succes, dar acesta  a reușit să produce pagube materiale serioase, acoperișul și locuință fiind arse în proporție destul de mare.

Pe lângă toate aceste pagube materiale a fost implicată și o victimă care s-a ales cu arsuri la nivelul superior al corpului. Din fericire, victima se află acum în stare stabilă.

Într-un final pompierii au fost nevoiți să se mobilizeze și pentru decopertarea tuturor deșeurilor arse de incendiu, intervenția finalizându-se cu 0 șanse de reaprindere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.