Incendiu de tip tornadă, izbucnit într-o fabrică din Marea Britanie

0
618

Pompierii britanici au difuzat o înregistrare video a unui incendiu care semăna cu o mini tornadă, focul înălţându-se la peste 15 metri, când aceştia încercau să stingă flăcările care izbucniseră într-o fabrică de lângă oraşul Swadlincote, înformează Mediafax.

Filmuleţul arăta o coloană de fum de culoare roşiatică care se ridica spre cer, incendiul pornind de la o fabrică de paleţi din plastic, a izbucnit marţi dimineaţă la ora locală 1.20 (3.20, ora României).

Serviciul de Pompieri şi Salvare din Leicestershire, care a ajutat echipele din Derbyshire şi Staffordshire să combată incendiul, a distribuit videoclipul pe Facebook, spunând: „În timp ce luptăm împotriva incendiilor din Occupation Lane, am fost martorii unei tornade sau a unui incendiu. Acesta s-a creat ca urmare a intrării unei mase de aer rece peste aerul cald, provocând un vârtej similar cu modul în care se formează o tornadă”.

Incendiul a provocat pagube importante unei fabrici de mase plastice din satul Albert, situat în apropiere de oraşul Swadlincote, în comitatul Derbyshire din Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.