Incendiu la o fabrică de mobilă improvizată din Timișoara

0
601

Într-unul din numerele trecute ale ziarului nostru atrăgeam atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă atelierele de mobilă improvizate din orașul nostru. Pe lângă calitatea lucrărilor care este cel puțin dubioasă, astfel de ateliere, care au apărut ca ciupercile după ploaie, sunt adevărate pericole. Majoritatea dintre ele nu dețin autorizații contra incendiilor și sunt improvizate în foste garaje. 

Ca atare, izbucnirea unor incendii de proporții în astfel de ateliere este aproape iminentă. Acum s-a întâmplat la Timișoara, unde zeci de pompieri se luptă cu flăcările izbucnite la o fabrică improvizată de mobilă. 

Incendiu de amploare în Timișoara. Zeci de pompieri încearcă să stingă focul izbucnit într-un atelier de mobilă. De asemenea, la fața locului se află un echipaj SMURD, potrivit Mediafax.

Potrivit ISU Timiș incendiul a fost anunțat la ora 19:31. Acesta a izbucnit într- un atelier de mobilă de pe strada Demetriade din Timișoara.

Din primele informații, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 600-700 metri pătrați.

30 de pompieri cu șase autospeciale de stingere și o autoscară de lucru la înălțime acționează pe două părți ale clădirii pentru a localiza incendiul.

De asemenea, la fața locului se află și un echipaj SMURD. În prima parte a misiunii nu s-au înregistrat victime.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.