Incendiu la un hotel din Arad! Mai multe persoane s-au autoevacuat

0
1535

UPDATE2: În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o încăpere de aproximativ 8 mp la parterul hotelului. Încăperea are rol de depozit al bagajelor turiștilor. În această perioadă în încăpere se aflau diverse bunuri (cearșafuri, baxuri cu șervetele). Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum și cu posibilitatea de propagare la etajele superioare prin canalul tehnic dar a fost „observat” la timp. Instalația de detecție și semnalizare din dotarea hotelului a semnalat incendiul. A fost stins în aproximativ 15 minute. Cauza probabilă stabilită de pompieri este „scurt circuit electric”. Din hotel s-au autoevacuat 5 persoane, personal al hotelului.

 

UPDATE: Incendiul este stins, după o intervenție de aproximativ jumătate de oră. Au ars produse textile – lenjerie de pat si alte bunuri depozitate acolo. Se verifică toate încăperile până la etajul 9 care comunică cu cea în care a fost incendiul.

 

 

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu câteva zeci de minute, în camera de bagaje a Hotelului Ibis din Arad, situat pe Calea Aurel Vlaicu, la ieșire din municipiu. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, angajații s-au autoevacuat. În incinta hotelului se aflau doar angajații, pentru că în această perioadă, hotelurile sunt închise.


În aceste momente, intervine Detașamentul Arad cu două autospeciale de mare capacitate AT5003, A9000, un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD Vladimirescu. În total, se intervine cu un efectiv de 2 ofiteri și 12 subofițeri. De menționat este faptul că hotelul nu este un centru de carantină. 

 

Vom reveni cu  mai multe informații. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.