Incendiu soldat cu o victimă, la o locuință din Vlaicu

0
583

UPDATE: La ora 12.03 un locatar al blocului G1 a anunțat la 112 că nu l-a văzut pe vecinul de palier de trei zile.
La fața locului s-a deplasat un echipaj descarcerare compus din trei pompieri pentru forțarea ușii de intrare iar în sprijin s-a deplasat un echipaj SAJ.
În momentul sosirii la locul incidentului cei trei pompieri au simțit miros de fum iar la verificarea ușii apartamentului, aceasta era fierbinte.
Au solicitat sprijinul unui echipaj de stingere si au forțat ușa. În apartament incendiul se manifesta cu degajări mari de fum și flacăra deschisă. Lângă pat era o persoană căzută, cei trei pompieri din cadrul echipajului descarcerare reușind să extragă persoana în viață.

Incendiul s-a produs probabil din cauza faptului că bărbatul a adormit cu țigara aprinsă.

 

 

În jurul orei amiezii, un incendiu a izbucnit la un apartament situat pe strada Predeal, din cartierul Aurel Vlaicu. A intervenit Detașamentul Arad cu un echipaj de stingere și cu sprijinul unei ambulanțe SAJ. Apelantul la 112 afirma că e posibil să existe o victimă în apartament. 

Din apartament a fost extrasă o victimă, un bărbat de 60 de ani, care a fost predată echipajului SAJ în viață și stabil hemodinamic.  Incendiul a fost stins în scurt timp de pompieri. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.