UPDATE (ora 21.00): Incendiul este lichidat. Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric. S-a scurtcircuitat ventilatorul care răcea centrala termică, centrala s-a supraîncălzit și s-a produs incendiul.

UPDATE (ora 19.00): Incendiul este localizat, se lucrează la îndepartarea materialelor de construcție din zona incendiului. A ars încăperea centralei termice, un atelier, o bucătărie și o cămară, aflate într-un singur corp de clădire.

 

UPDATE (ora 18.30): Incendiul este localizat, se continuă acțiunea de lichidare. Incendiul s-a produs inițial într-o anexă în care se afla o centrală termică și s-a propagat la casă (doar o încăpere). Casele în zona respectivă sunt compacte, s-a reuşit limitarea propagării datorită intervenției rapide și a sprijinului SVSU.

 

Un incendiu a izbucnit la o casă particulară și anexa aferentă în orașul Lipova. Incendiul se manifestă generalizat și intervin de la Secția de Pompieri Bârzava 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, în cooperare cu SVSU Lipova care intervine tot cu două autospeciale. Intervenția se desfășoară în acest moment. Nu sunt victime, însă există pericol de propagare către vecinătăți.

 

Recomandările redacției