Incendiu violent pe Câmpul Liniștii, cu posibilitate de propagare la hale

3
617

Astăzi, 19 martie, în jurul orei 13.00, fumul unui incendiu masiv s-a ridicat peste tot Municipiul Arad, fiind vizibil chiar din Vladimirescu.

Flăcările au izbucnit în curtea companiei de construcții „Metalcomp”, pe strada „Câmpul Liniștii”. Este vorba despre o suprafață destul de mare de deșeuri care a luat foc. În momentul actual, acționează două mașini de stingere, iar echipajele din cadrul ISU Arad au cerut  ajutorul și echipajelor de  stingere din cadrul detașamentului Chișineu-Criș.

„Incendiul este violent, cu posibilitate de propagare la hale”, declară Maior George Pleșca, purtător de cuvânt Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Arad.

Update: „În continuare, incendiul se manifestă violent, dar am reușit să îl localizam. Nu mai exista pericol de extindere la hale”,declară Maior George Pleșca, purtător de cuvânt Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Arad.

3 COMENTARII

  1. Faza cum halele este o minciuna. Eu sunt pe platforma halelor și e distanța foarte mare. Nu Mao mințiți așa, relatări adevarul. Nu are cum trece flacăra peste linii! Eu sunt la Radio Joy Fm și e totul in regula! Fiți realiști, nu speriați lumea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.