Încep concursurile pentru funcțiile de conducere din cadrul poliției, în Arad

0
482

Săptămâna viitoare va fi anunţat calendarul organizării concursurilor pentru ocuparea funcţiilor de conducere în structurile MAI, în condițiile în care peste 30% din posturi sunt „împuternicite”, a anunțat ministrul de Interne, Lucian Bode.
Acesta declarase încă de la începutul mandatului său că vrea să demareze concursul pentru funcții, dat fiind că multe inspectorate sunt conduse de șefi interimari.
Faptul că, doar în Poliţia Română, din 4.800 de posturi de conducere, 1.380 sunt împuterniciţi arată că este nevoie urgent ca această procedură să înceapă. Vorbim de peste 30% din posturi. La nivelul IGSU concursurile se derulează pentru 37 de posturi de conducere. Pentru IGPR, IGPF, IGAV, pentru DGPI şi DGA am primit în această săptămână o propunere de calendar, pe etape, pe care fiecare inspector general, şef de structură le are. Organizarea de concursuri şi ocuparea poziţiilor în urma unor concursuri transparente (…) este preocuparea noastră şi aşa se va întâmpla, începând cu săptămâna viitoare.”, a declarat, potrivit News.ro Lucian Bode.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.