Încep înscrierile în taberele educaționale din Elveția pentru copiii arădeni

0
166

O serie de instituții de învățământ de top din Elveția vor reîncepe din această vară organizarea de tabere academice pentru copii. Acestea se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, care își doresc să studieze mai departe în țara cantoanelor sau care, pur și simplu, sunt interesați de o experiență unică din punct de vedere educațional dar și recreațional.   

În același timp, instituțiile au programe special pregătite și pentru copii cu vârste între 4 și 7 ani.  

Costurile pentru o astfel de tabără în Elveția încep de la aproximativ 2500 de franci elvețieni, și pot ajunge până la 7000 de franci elvețieni, în cazul unei tabere cu durata de 3 săptămâni, la Lugano, unde pot experimenta domenii profesionale ca arhitectură și design, musical, artă culinară. 

Taberele sunt organizate în locații exclusiviste, fie în campusuri  universitare sau liceale, fie în spații hoteliere de lux, unde copiii aprofundează intensiv limba engleză sau franceză, în timp ce intră în contact cu domenii profesionale ca management hotelier și ospitalitate, antreprenoriat, arhitectură și design, fotografie, industrie muzicală, ciocolaterie și cofetărie sau alte arte culinare.  

În plus, participanții au acces la sporturi și cursuri sportive clasice, dar și din zone de nișă cum ar fi: golful, călăria, alpinismul, squash, sporturile nautice sau rafting 

 Înscrierile se pot face pe  edutabere.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.