Încep înscrierile pentru examenul de Titularizare: cazierul judiciar și adeverința de integritate comportamentală nu mai sunt necesare

0
292

Cadrele didactice se vor putea înscrie la examenul care le va asigura un post în învățământ, începând de mâine. Potrivit calendarului oficial, înscrierile la Concursul Național de Titularizare 2021 încep pe 11 mai și țin până pe 17 mai. Ministerul Educației a publicat fișa de înscriere la concursul din acest an. Candidații arădeni, care vor să se angajeze în sistemul de Educație sau care vor să obțină un post pe perioadă nedeterminată, trebuie să depună un dosar la Inspectoratul Școlar Județean Arad. Fișa de înscriere la concursurile de ocupare a posturilor didactice 2021 a fost publicată vineri de Ministerul Educației.

O noutate în acest an, potrivit Articolului 113, alin 3 din Metodologie, cazierul judiciar și adeverința de integritate comportamentală nu mai sunt necesare, acestea fiind solicitate de inspectoratele școlare.

Proba scrisă a concursului național de angajare în învățământ, Titularizare 2021 este programată să aibă loc pe 21 iulie 2021, la o săptămână după examenul de Definitivat 2021, programat pe 14 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.