Încep lucrările de cuplare la reţeaua de apă de la Ineu

0
263

O serie de lucrări de cuplare a rețelelor de apă potabilă sunt planificate de Compania de Apă, să înceapă de vineri, 11 noiembrie, în zona Ineu.
Acestea se realizează în cadrul proiectului „Fazarea Proiectului extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”/Programul Operaţional Infrastructură Mare.
Lucrările se derulează în cadrul Contractului CL7 Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria şi constau în cuplarea reţelelor existente la conducta de apă realizată în cadrul Proiectului, incluzând branşamentele aferente.
Astfel, potrivit anunțului făcut de Compania de Apă, în perioada 11 – 18 noiembrie în intervalul orar: 9.00 – 16.00, abonaţii din Cartierul Vechi al oraşului Ineu vor fi afectaţi de întreruperi repetate ale furnizării de apă potabilă.
La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Locuitorilor li se recomandă să nu folosească apa pentru consum şi uz casnic, până la limpezirea ei completă şi să îşi asigure rezerva de apă pe perioada executării lucrărilor.
(S.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.