Se pare că odată cu sinuciderea agentului de poliție care muncea în cadrul Penitenciarului Arad, au început să iasă la iveală primele ipoteze referitoare la gestul bărbatului.
După discuții cu cei care îl cunoșteau din cadrul penitenciarului, acesta nu dădea semne cum că urmează să își pună capăt zilelor. Cu toate acestea, glonțul pe care a decis să și-l aplice la nivelul capului a spus foarte multe despre ceea ce gândea de fapt bărbatul în vârstă de 46 de ani.
Din cele spuse de apropiați, el nu părea să aibă probleme personale care să-l împingă la sinucidere, însă, căutând în istoricul averii pe care o deține s-a ajuns la ipoteza că lipsa banilor ar fi putut să fie un motiv pentru el.
Din cele cunoscute, el ar fi avut o rata la bancă în valoare de 40.000 de lei și ar fi vândut în cursul anului trecut o proprietate pe care o deținea.
Mai multe informații însă despre felul în care trăia acesta în afara locului de muncă nu există, știindu-se doar că el era necăsătorit și că nu părea să aibă probleme de sănătate, psihologice cu atât mai puțin pentru că a reușit să treacă peste testul psihologic pe care l-a dat în urmă cu doar câteva zile.
„Este șocant. La serviciu nu avea probleme deloc. Nu se știa absolut nimic că ar fi avut probleme, probleme de sănătate. Lucrez de 20 de ani cu el. Nu a dat vreun semn în ultimele zile, absolut deloc. Era un om normal, puțin mai retras. Nu puteai bănui că are ceva probleme. Nu cunosc detalii despre viața lui personală. Nu discut cu colegii chiar viața lor personală amănunțit, dacă ei nu au probleme sau nu apelează”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, președintele Sindicatului ,,Lex et Voluntas” din Penitenciarul Arad, Adrian Briciu, sindicat în care polițistul era membru.
Totuși, pentru moment rămân doar ipotezele pentru că abia s-a deschis cazul și procurorul care se ocupă de acesta trebuie să aibă în vedere toate detaliile înainte de a da verdictul. Nu se știe cu adevărat de ce a recurs bărbatul la asemenea gesturi, dar se vrea aflarea adevărului în cel mai scurt timp cu putință.

Recomandările redacției