După cum se știe deja, încă din această dimineață, Ovidiu Palcu a fost eliberat, procuroarea decizând acest lucru, în urma verificării tuturor probelor.

Probele de a-l plasa pe Ovidiu Palcu drept administratorul balastierei de la Horia nu doar că au lipsit, dar încep să iasă la iveală dovezile cu ceea ce s-a întâmplat în realitate în zona anchetată de oamenii legii.

Într-o (altă) fotografie obținută de Glasul Aradului, se poate observa o persoană care „instrumentează“ umplerea cu moloz a zonei de unde s-a escavat balast. Acea persoană nu este altcineva decât Emanuel Suciu, actualul proprietar al terenului de lângă balastiera de la Horia, care după ce a exploatat ilegal, a acoperit locul cu moloz, așa cum se poate observa din fotografii.

Observând lista celor șapte martori denunțători: Suciu Emanuel, Suciu Adriana, Sîrbu Valentin, Sîrbu Claudia Daniela, Selejan Petru, Hedeșan Adina Felicia, Pădurețu Cristina, Iercan Emanuel Valeriu și Fleischhacker Georg Arnorld, se poate lesne deduce „lucrătura“ la care a fost supus omul de afaceri Ovidiu Palcu. Apar și soțiile celor implicați în exploatarea de la Horia, tocmai pentru a face cât mai „groasă“ lista acuzaților.

Mai trebuie spus că numele lui Ovidiu Palcu nu apare în niciun înscris, ci doar cel al fratelui său, Alin Palcu. De asemenea, în perioada în care fratele lui Ovidiu Palcu a deținut calitatea de administrator s-au făcut escavări, însă toate în numele legii, existând autorizație de Mediu, cât și de permis de exploatare.

ALTE FOTOGRAFII ÎN ARTICOLUL: https://www.glsa.ro/clarificari-in-privinta-activitatii-din-zona-balastierei-de-la-horia-si-a-perchezitiilor-din-aceasta-dimineata/?fbclid=IwAR3fezvwQMw-qP6Hn-jnmftoeU68xnr4K70j4nuREnUPQ810_aFJI30XprE

Recomandările redacției