telefon unic RARProgramările la Registrul Auto Ro­mân se vor face, începând de astăzi, la numărul unic la nivel național: 021-9672. „Sitemul intră (n.r.- de azi) în vigoare, prin urmare nu se mai fac programări la numerele cunoscute de arădeni, ci direct prin la numă­rul 021-9672, la nivel național. Programul funcționează în paralel cu programările on-line, pe site-ul www.rarom.ro“, a precizat Voicu Ion Șandru, șeful Reprezentanței RAR Arad.
Ca avantaje sunt indicate: încărcarea uniformă a reprezentanţelor RAR, accesul rapid al clientului la operatorul care efectuează programarea telefonică, alternativa programării în judeţe limitrofe, dacă intervalul de aşteptare este mai mic. De asemenea, timpul de reacţie va fi foarte scurt şi acţiunile uniforme în cazurile de creştere temporară a numărului de solicitări de programare.
„Directorul Registrului Auto Român a decis implementarea proiectului call-center național, pro­iect care face parte din strategia de dezvoltare a Registrului. Astfel, se reconfigurează modul în care clienții Regiei își fac programările la activitățile RAR-RA. Orice persoana va apela 021.9672, indiferent de domiciliu sau zona din țară în care se află“, se precizează într-un comunicat de presă al RAR.

Recomandările redacției