Începe colectarea deșeurilor electrice

0
687

Municipiul Arad se află pe harta participanților la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, eveniment organizat pentru prima dată pe 13 octombrie 2018 pentru a promova colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice din întreaga lume.

Arădenii pot aduce deșeurile electronice în data de 13 octombrie, între orele 10.00-16.00, fără a plăti vreun cost, în cele șase puncte de colectare din Arad: zona Alfa – în spatele Carrefour, lângă biserică, zona Micalaca – str. Abrud în spatele blocului nr. 129 sc. C (spatele pieţei Mioriţa), zona Gării – terenul de lângă Grădiniţa PP15 str. Avrig, zona Vlaicu – Piaţa Agroalimentară (intrarea hală), Calea Timișorii nr. 39 – în faţa Centrului de Zi pentru vârstnici și zona Grădiște – în faţa Sc. Gen. Aron Cotrus, Aleea Romaniței.

Pentru cei ce nu au posibilitatea de a transporta electrocasnicele, în perioada 13-19 octombrie, Serviciul Local de Colectare Arad asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție, dacă aceștia sună gratuit la TelVerde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 9.00-17.00.

Scopul evenimentului este de a crește nivelul de conștientizare privind importanța colectării deșeurilor electrice și de a încuraja populația să facă acest gest responsabil, fiind susținută și de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.