Începe colectarea selectivă a deşeurilor din Pecica

0
1238

SC Retim Ecologic Service SRL anunţă locuitorii oraşului Pecica şi ai satelor aparţinătoare că săptămâna viitoare începe colectarea selectivă a deşeurilor.

Pecicanii sunt rugaţi să scoat tomberonul galben în fiecare a doua zi de luni (13 august, 27 august, 10 septembrie, 24 septembrie, 8 octombrie, 22 octombrie, 12 noiembrie, 26 noiembrie, 10 decembrie, 24 decembrie). Tomberonul galben poate fi folosit doar pentru pet-urile de plastic şi dozele de aluminiu (de suc şi de bere), angajaţii companiei verificând conţinutul. În cazul în care va găsi alt tip de deșeuri, nu vor goli tomberonul, iar proprietarul este pasibil de amendă”, a precizat Pavel Sinka, consilier pentru comunicare.

Colectarea gunoiului rezidual din tomberoanele negre va rămâne neschimbată. Programul de colectare selectivă pentru celelalte categorii de deşeuri nu este definitivat încă, urmând să fie anunţat în timp util.

Fiind o companie privată și nu de stat, operatorul de salubritate precizează că joi, 16 august, se va lucra la Pecica conform programului obişnuit. La fel se va întâmpla și în satele aparținătoare Turnu, Sederhat și Bodrogu Vechi, unde se vor colecta deșeurile menajere chiar și în data de 15 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.