ajutoare

Fiecare beneficiar va primi două cutii cu alimente

Beneficiarii de produse alimentare în conformitate cu Programul Operaţional de Ajutorare a Persoanelor Defavorizate vor putea să-şi ridice coletele cu alimente, începând de miercuri, de la un depozit din municipiul Arad, peste 6.000 de persoane fiind aşteptate să le ridice.

Conform unui comunicat de presă al Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară, distribuirea alimentelor se va face de la depozitul situat în Arad, str. Eftimie Murgu nr. 87/A ( în spatele magazinului Bendea ), începând cu data de 10 decembrie.

Programul de distribuire este de luni până vineri între orele 8.30 – 16.30.

Conducerea Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad face un apel către beneficiarii ajutoarelor să aibă răbdare şi să nu se înghesuie în prima zi pentru că distribuirea se va face câte zile va fi necesar, până când vor fi predate toate coletele.

“Predarea cutiilor cu alimente se face pe baza cuponului emis de Guvernul României şi Uniunea Europeană şi transmis beneficiarilor prin Poşta Română. Fiecare persoană va primi două cutii identice. Rugăm beneficiarii să nu se înghesuie pentru că angajaţii noştri vor fi la depozit până la distribuirea ultimelor colete”, a declarat Cezar Jancă, director adjunct DDAC Arad.

Cutiile cu alimente vor putea fi ridicate şi de alte persoane împuternicite. Persoana care ridică pachetul va da o declaraţie pe propria răspundere că va livra pachetul la persoana care l-a împuternicit”, se mai arată în comunicatul de presă.

Formularele tip de declaraţii se găsesc atât la sediul DDAC Arad cât şi la punctul de distribuire situat în Arad, str. Eftimie Murgu 87/A.

În situaţia în care există persoane care din diferite motive doresc returnarea cuponului fără să ridice alimentele acestea pot fi preluate de către primării, însoţită de o declaraţie olografă a persoanei în cauză, cu specificarea motivului returnării. Returnarea se poate face atât la sediul DDAC Arad cât şi la punctul de distribuire situat în Arad, str. Eftimie Murgu 87/A.

Recomandările redacției