Început cu stângul pentru juniorii din Elite

0
156

Sâmbătă, 26 septembrie, a reînceput competiția Liga Elitelor, la categoria U19 și U17. Juniorii Academiei UTA au primit vizita celor de la AFK Csikszereda.
În primul meci, la Under 19, utiștii au început curajos meciul și puteau deschide scorul prin Rotea, din poziție de singur cu portarul, dar mingea a mers alături. Cu trecerea timpului ciucanii au pus stăpânire pe joc, iar în minutul 30 au preluat conducerea printr-un penalti. S-a încercat egalarea, dar parca mai tot timpul lipsea pasa decisivă.
La reluare, adversarii UTA-ei au continuat să controleze meciul, alura fizica completând un joc bun de pase. Conturile s-au închis în minutul 83, când s-a făcut 0-2.
UTA U19: Roșca, Popa, Bortiș, Cleuță, Turc, Andrieș, Ursoi, Onișor, Rotea, Mercioiu (C), Moldovan.
Au mai jucat: Borcea, Bokse, Maxim, Maier.
Pe bancă: Brîndă, Aslău, Dănilă.
Antrenori: Mihai Petcuț, Ștefan Boros, Sandu Țamboi.
În cea de-a doua partidă, de la Under 17, lucrurile nu au început grozav. Deși utiștii au pus stăpânire pe joc din primul minut, cei de la Csikszereda au deschis scorul primii, în minutul 6, în urma unui contra atac. A urmat o cursă a egalării, iar în final, în minutul 45, Mihai a scăpat singur și a înscris.
În minutul 54 cei de la Csikszereda primesc un penalty, pe care îl și transformă. Scenariul primei reprize nu s-a mai repetat, lipsând claritatea la finalizare. Partida s-a terminat cu victoria oaspeților, 1-2.
UTA U17: Blaga, Opriș, Pele (C), Roșu, Codrea, Popa, Șerengău, Vulturar, Mihai, Bulza, Lingurar.
Au mai jucat: Babiciu, Pășcălău, Botoroagă, Varga.
Pe bancă: Brândă, Clipotă, Cohuț, Ursu, Ungureanu.
A marcat: Mihai (45).
Antrenori: Dinu Donca, Ștefan Boros.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.