Încercau să introducă în ţară o maşină radiată

0
155

masina fara acteDoi cetăţeni români, care intenţionau să introducă în ţară, illegal, un autoturism Fiat Ducato, au fost prinşi, duminică, de poliţiştii de frontieră arădeni.

Andrei I., de 32 de ani, din Iaşi conducea maşina cu numere de înmatriculare provizorii, emise de autorităţile din Germania, alături de el călătorind şi proprietarul acesteia, Cristian S., în vârstă de 35 de ani, din Olt. „Cu ocazia controlului de frontieră, şoferului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi documentele autovehiculului, acesta prezentând un certificat de înmatriculare emis de autorităţile italiene şi un document redactat de mână, din care rezulta faptul că S. Cristian a  cumpărat autoturismul contra sumei de 1.000 de euro, fără a avea niciun document, emis de autorităţile germane, pentru numerele provizorii. Din verificări a rezultat că maşina era radiată din Italia, iar numerele de înmatriculare germane provizorii aparţineau altui autoturism”, comunică Daniel Iancu, comisar şef în cadrul poliţiei de frontieră.

Şoferului i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul neînmatriculat şi cu numere false, iar proprietarului pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.