Încercau să treacă ilegal frontiera ascunși printre frigidere sau pe osiile semiremorcii

0
148

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad au depistat patru cetăţeni străini, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria ascunşi în două automarfare.

În 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetăţeni români. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, frigidere pentru societăţi din Franța și Italia.

Cu ocazia efectuării controlului, au fost descoperiţi, ascunși printre marfa transportată, respectiv pe osiile din spate ale semiremorcii, patru cetăţeni străini.

 În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Afganistan și Pakistan, cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani, solicitanți de azil în România.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.