Încercau să vândă în Obor încălțăminte și haine contrafăcute, dar au fost depistați de jandarmi

0
194

În ultimele zile, jandarmii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni, în piețele din municipiul Arad, pentru protejarea populației față de activitățile ilicite de comerț, în urma cărora au fost depistați în Piața Obor doi bărbați cu vârste de 34, respectiv 36 de ani din Arad, care ofereau spre comercializare produse de îmbrăcăminte și încălțăminte inscripționate cu numele unor mărci protejate, produse susceptibil a fi contrafăcute. Acestea erau expuse pe tarabe sau erau oferite spre comercializare direct din portbagajul autoturismelor. La vederea echipajelor de Jandarmerie, cei doi bărbați au încercat să-și adune repede marfa și să părăsească zona.

 Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele celor doi bărbați actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, în conformitate cu Legea nr. 84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice.

Produsele, în valoare totală de aproximativ 5500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării și împreună cu actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.