Încet, dar sigur, oamenii străzii își fac din nou simțită prezența

0
275

Iarna aceasta nu a fost una dintre cele mai grele. Am avut parte de temperaturi scăzute, dar gradele cu minus din termometre nu au rămas prea mult timp așa, acestea crescând treptat, de la o zi la alta. 

O perioadă parcă orașul s-a mai eliberat dacă stăm să vorbim despre oamenii străzii care acaparează toate locurile publice atunci când iese soarele. Din fericire, măcar câțiva dintre ei au acceptat să fie adăpostiți de frig în urma unei campanii organizate în colaborare cu Poliția Locală Arad. 

Cu toate acestea, în urmă cu aproximativ două zile soarele și-a făcut apariția alături de temperaturi primăvăratice. Acesta a fost și momentul în care, din nou, oamenii stăzii n-au mai vrut să stea în adăposturile special amenajate și au preferat să-și facă somnul de frumusețe pe băncile din oraș. 

Așadar, revenim la vechile obiceiuri și arădenii încep să simtă cum încet, dar sigur, toate se dezgheață și din nou orașul o să fie plin de oameni problematici și care nu fac cinste deloc imaginii acestuia. Din nefericire există prea puține lucruri care se pot face în cazul oamenilor străzii care refuză din start ajutorul autorităților și care preferă să-și vadă de viața lor, în stadă, prin conducte sau prin adăposturi improvizate în câte o locuință abandonată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.