Aventura iberică a „Bătrânei Doam­ne” s-a încheiat duminică seară, cu drumul de la Valencia – Timișoara și apoi acasă. Utiștii au ajuns după miezul nopții  la Arad, iar ieri și azi au liber din partea staffului tehnic. De altfel, Laurențiu Roșu și „Nacho” au rămas în Spania, alături de persoanele dragi, până în seara seară, iar de miercuri se întorc la treabă în condiții de iarnă la Arad. Miercuri și joi, „roș-albii” au programate două antrenamente, iar vineri și sâmbătă câte unul. Duminică, urmează amicalul cu Dinamo Pančevo, care s-ar putea desfășura pe arena „Gloria”. De altfel, UTA intenționează să mai facă și alte antrenamente la Bou’ Roșu în această săptămână, acolo unde: „S-au umplut cu pământ cele câteva gropi făcute prin aruncarea greutăților de către atleți, dar se vor duce și porți. Rămâne de văzut dacă, într-adevăr, vom juca duminică chiar pe acest gazon amicalul cu Pančevo, s-ar putea
ca – totuși – sârbii să accepte și varianta sinteticului de la Șega. Alte variante nu avem la această oră, dar mai avem câteva zile la dispoziție să batem totul în cuie. Ora de începere a meciului este 12 sau 13”, ne-a comunicat Codru Grădinariu, directorul general al echi­pei fanion.
Un punct pozitiv după solicitantul stagiu de pregătire de la Oliva Nova este acela că nu există accidentări. Doar Jorza și Adili acuză ușoare contracturi musculare, în timp ce Andor s-a pus pe picioare în săptămâna petrecută la Arad. Mijlocașul de bandă avea dureri la nervul sciatic, dar le-a depășit și de miercuri va intra în program normal. În paralel, conducerea clubului încă lucrează la transferul unui atacant, singurul post unde Roșu a rămas puțin descoperit.

Recomandările redacției